Holotropisk åndedræt

Holotropisk åndedræt
Billede lånt fra www.orrhotsprings.org

Jeg var i fredags på en workshop i holotropisk åndedræt hos Tomas Friis. Det var en fantastisk indre rejse som virkelig fik mig til at mærke og opleve min krop på en ny måde. Jeg oplevede at jeg kunne mærke forskellige dele af min krop på helt nye og intense måder, nogle dele føltes blokerede, at jeg ikke kunne komme igennem, andre dele føltes super sensitive. Jeg oplevede at blokeringer blev brudt ned og jeg fik åbnet nye døre i mit sind og min krop. Lige bagefter følte jeg en stor ro og afslappethed i kroppen. I dag, nogle dage efter, føler jeg at jeg er mere i kontakt med mig selv og min krop. Det var bestemt ikke sidste gang jeg prøver det. Jeg ser det som et spændende værktøj til selvudvikling og komme i kontakt mellem krop og sind.

Jeg ved at det er meget forskelligt hvad man får ud af en holotropisk åndedræt’s workshop, jeg tænker at det handler om hvad man kommer med i bagagen, hvad der bliver løsnet op for – eller hvad man har brug for. Det kan varmt anbefales for alle som interesserer sig for selvudvikling og heling af traumer.

Tomas er en dygtig facilitator og han havde en fantastisk playliste der virkelig skabte rummet , stemningen og energien til arbejdet med åndedrættet.

Hvis du er mand og gerne vil opleve hvad holotropisk åndedræt kan gøre for dig, så er næste workshop hos Tomas her. Der findes også en interessegruppe i danmark hvor du kan lære mere om holotropisk åndedræt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.