Hvorfor bondage?

bondage
Bondage

Hvorfor bondage? – Hvad er det lige med de reb??  Hvorfor er det godt – og på hvilken måde?

Hvad kan rebene gøre af gode ting?

  1. for os som par
  2. for den der bliver bundet
  3. for den der binder

Herunder vil jeg forsøge at give svarene på disse spørgsmål. Det kan selvfølgelig ikke blive helt fyldestgørende svar, idet at rebene (og legen med disse) rummer så uendelig mange muligheder og da vi alle er forskellige og bruger rebene på forskellige måder – vil det også være meget forskelligt hvad man får ud af det.

Der er også den mulighed at den samme person/det samme par, på forskellige dage, vælger at bruge rebene på vidt forskellige måder alt efter hvad man føler er godt her og nu.
Som sagt: Der findes uendelig mange måder at ”lege” med reb på og kun fantasien, lysten samt viljen til at ville/turde sætter grænser.

Nedenstående svar/beskrivelser er listet som følge af egne erfaringer samt andres oplevelser i brugen af ”legen” med reb.

Som par:
Rebene giver en enestående mulighed for at tilbringe rigtig mange gode kvalitetstimer sammen. Nærvær, samvær og muligheden for at gøre noget sammen (blot I 2) er kun en lille del af det.
Karakteren af samværet vil selvfølgelig afhænge meget af hvordan man på dagen/i nuet, vælger at anvende rebene. Nogle eksempler på brugen af reb kan være: Afstresning, meditation, grounding eller sammen skabe noget æstetisk smukt. Legen med reb kan også være en del af en seksuel leg og her kan man så vælge om det skal være en ”blid” leg, eller om det skal være en lidt ”hårdere” leg – en leg hvor der ingen tvivl er om rollefordelingen (Hvem der bestemmer)
Som tidligere nævnt, er det er kun jeres lyster, fantasier og ønsker der bestemmer hvordan rebene skal bruges/virke. Rebene kan det hele – God fornøjelse.

Den der bliver bundet:
Her ligger der en enestående mulighed for at komme over i din feminine essens (og her kan der både være tale om mænd og kvinder) og få ”ladet batterierne op”. Rebene virker som et kæmpe kram – et kæmpe kram som du har brug for og som holder dig godt fast. Når du er bundet, kan du ikke gøre andet end at give slip på alt og blot nyde og tage imod samt lade dagligdagens bekymringer forsvinde for en stund. Når du er bundet, er du også fri for at skulle tage nogen beslutninger (det overlader du til den der binder) du kan dermed få muligheden for at tømme hovedet, lade dig styre og blot nyde at nu er der andre der ”tager over”. Alt du behøver er blot at være tilstede her og nu. – du er FRI selvom du er BUNDET

Og så er det i øvrigt fuldstændig ligegyldig i hvilken kontekst du er i rebene: om det er for at blive ”krammet” (grounded) eller om det er fordi du har brug for at blive styret/kontrolleret eller domineret – Det ved kun du – og her er det rigtig vigtigt at du melder klart ud – Du vælger lige nøjagtig hvad du har brug for at rebene skal gøre for dig.

Den der binder:
Her er der uendelige mange muligheder for at udvikle og gøre brug af din maskuline energi (og her kan der både være tale om mænd og kvinder) At binde et andet menneske, giver en oplevelse af hvor ”fedt” det er at tage kontrollen over et andet menneske/din partner. Muligheden for at kunne styre, kontrollere og gøre lige netop det som lysten og nuet inviterer dig ind til.

At binde er ligeledes et håndværk, der hele tiden kan udvikles og det er medvirkende til at du kan få et ”kick” ud af at gøre noget smukt, dejligt samt teknisk med både hænder og fingre. Når du har rebene i dine hænder, er du bare tilstede her og nu (sammen med den du binder) – Hverdagens daglige gøremål er væk for en stund. Rebene kan være en helt fantastisk måde til at ”booste” og styrke både dit ego, dit selvværd såvel som den maskuline essens. Sidst men ikke mindst, giver rebene dig mulighed for et intenst og dybt nærvær med den du binder / din partner og denne seance kan vare i op til alt fra minutter til timer, alt efter hvad situationen indbyder til.

One thought on “Hvorfor bondage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.