Hvorfor nu lige massage?

Jeg har hele mit liv sagt at jeg er tekniker – jeg kan fixe din computer, dit strygejern og din vandpumpe…. Jeg var rationel og logisk i alle handlinger – men manglede totalt kontakt til mine følelser og hvordan jeg egentlig havde det… men det er først noget jeg opdagede efter mange år med frustration over at jeg faktisk ikke havde det godt…

Igennem tantra workshops, massage workshops og andre krops terapi aktiviteter har jeg fundet tilbage til min krop, men også opdaget glæden ved at arbejde med en anden persons krop. At mærke ind, løsne spændinger, overføre og sætte gang i energien i kroppen er fantastisk. At jeg kan trykke på de rigtige stedet på kroppen, så modtageren bliver forløst og får det bedre – både fysisk og mentalt – det er da en gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.