Kedelig sex? – eller nærmest ingen?

Er du vågnet op i et parforhold hvor gnisten er død eller døende? Det sker sjældnere og sjældnere at I har intime stunder sammen og endnu sjældnere at I har sex med hinanden og når det så endelig sker, er det mest den mekaniske, rutinepræget friktionssex? Det kan der naturligvis være rigtig mange årsager til, men jeg er af den overbevisning, at der findes nogle helt grundlæggende ting der er/kan være svært for mange par og som er med til at sætte ”en stopper” for de gode hyggelige intime stunder i hinandens selskab og ikke mindst ”sætte en stopper” for den gode, sjove, spændende samt ikke mindst varierende sex.

Suspension
Model: Agape

PROBLEMERNE:
Manglende sexlyst, afvisninger og manglende initiativ
Det er svært at få taget initiativ og endnu sværere hvis man flere gange er stødt ind i en mur af afvisninger, grundet partnerens manglende sexlyst.
Du er træt – ”og hvad pokker, der er jo heller ikke noget nyt under solen” – ”det er jo det samme hver gang”
Jeg ved ikke (er i tvivl) om min partner overhovedet har lyst – så må nok hellere ”holde mig i skindet” og jeg skal jo også tidligt op………
Sex ok – Men hvad? ”Hvad synes du”? ”Jeg har lyst til det du har lyst til”…… og så blev det lige som sidste gang, forrige gang, gangen før igen og og og ……….
Ok – vi har lige haft sex, men var det egentlig noget at skrive hjem om?

DE SVÆRE TING:
Snakke om sex i al almindelighed.
Snakke om ønsker, fantasier og variationer i sexlivet.
Være ærlig og melde klart ud om ens lyst – eller mangel på samme.
Mod til at afprøve nye ting.
Der kan skrives tykke bøger om hvori problemet / problemerne ligger og hvad der kan gøres ved det/ dem – hvilket en masse sexologer også gør  – Mit fokus hviler på nogle af de ting man kan gøre – og her forudsætter jeg at jeres forhold i øvrigt virker og at I gerne vil hinanden….

MANGLENDE POLARITET:
Hun er træt af at skulle styre – I rigtig mange parforhold er det oftest kvinden der ”styrer”. Hun styrer børnene, passer huset, samt sørger for rengøring, mad og vasketøj. I det hele taget er det ofte kvinden der sørger for at logistikken i et parforhold fungerer
Hun savner en mand der kan tage styringen og for en stund lade hende komme over i hendes feminine essens, hvor hun kan ”lade op” og få ny energi.
Han mangler modet, viden eller bevidstheden om hvordan han bliver mere maskulin og tager styringen over hende samt i sexén.

MANGLENDE INSPIRATION:
Ok – Der skal ske noget, men hvad?
Jeg synes naturligvis at bondage er fantastisk til mange ting og kan give endeløse muligheder for at være sammen på alle tænkelige måder alt efter hvad man har lyst til. I denne forbindelse kan jeg nævne……

POLARITET:
Legen med reb skaber polaritet, en’ er maskulin og styrer og en’ er feminin og lader sig styrer. Hvis man så, i øvrigt, føler og har lyst til det, kan man bytte rundt på rollerne dagen efter.

NÆRVÆR:
Legen med reb gør at du kommer NED I KROPPEN, giver hjernen en pause og er til stede lige nu og her. Bondage er en fantastisk måde at stresse af på, få ny energi og få fyldt depoterne op med serotonin og oxitoxin.
Note:
Jeg skriver han og hun som repræsentation af det maskuline og feminine, det sammen gælder uanset køn og præferencer. Det kan være to mænd/kvinder eller ?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.