Biografi – Lars Hærvig

Billede af Lars Hærvig
Lars Hærvig

Jeg hedder Lars Hærvig, jeg er 52 år og oprindeligt uddannet elektronik tekniker og har arbejdet i IT-branchen det meste af mit liv. Jeg har i mange år, været mere interesseret i at arbejde med kroppen: Bondage, massage og  andre ting der har med kroppen, sind og det hele menneske at gøre.

Min interesse for bondage startede som en fantasi, som ung om at binde kæresten til sengen. Jeg  fandt desværre ikke noget, om den slags i de blade jeg læste, eller  så på anden vis “så”  nogle steder.Så jeg tænkte  at det nok kun var perverse mennesker, der gjorde den slags og jeg var jo helt normal. så den fantasi blev lagt væk, uden at blive prøvet. Jeg skulle blive næsten 40 år, før jeg var gammel nok til bryde fra “normen” og hvad andre mon tænkte. Der blev fantasien om reb fundet frem igen og jeg fik mit  første reb i hånden.og det har siden været min store lidenskab.

Jeg var så usædvanlig heldig, at jeg meget hurtigt fik kontakt til nogle åbne og imødekommende mennesker, som var villig til at hjælpe mig på vej. Yukinaga Max var i de første mange år min primære læremester..

I 2010 åbnede Copenhagen Shibari dojo og jeg var elev på det første  hold. Derefter blev jeg siden instruktør og gradueret  4.kyu i Osada Ryu. Jeg har brugt 1000 vis af timer i dojoen, med skønne mennesker,og  lært uendeligt meget. Jeg fik masser af kontakter, inspiration og støtte gennem årene, men på et tidspunkt vokser man fra hinanden. Derfor er jeg er ikke længere, en del af Copenhagen Shibari Dojo.

Jeg har igennem årene deltaget i workshops og fået undervisning af en række instruktører, bla. Yukinaga Max, Osada Steve, Haruki Yukimura, Barkas og mange andre. Jeg er medstifter af Kinbaku Lounge, som er arrangør af reb events, samt tilbyder forskellige bondage relaterede aktiviteter. Senest har jeg startet Knudepunkt1 i 2017. Knudepunkt1 er et samlingssted for rebinteresserede  i Nordjylland. Knudepunkt1 tilbyder åbne aftener hvor man kan komme og binde, få undervisning og andre aktiviteter.

Jeg har undervist i 100vis af timer og afholdt 30+ workshops i Danmark og andre lande.

Min interesse for massage, startede med en interesse for meditation som ledte mig ind i den tantriske verden. Der har jeg  tilbragt mange mange aftener og weekender, på forskellige workshops og i tantra grupper. Jeg har især deltaget i arrangementer faciliteret af Thor Obelix og Kasper Kari, men også mange andre dygtige mennesker. I starten var min interesse for tantra mest for min egen selv udvikling, men nu er tiden kommet, hvor jeg vil bruge det lærte, på at gøre noget godt for andre.

Jeg interesserer mig for Tao, Tantra, Akupressur, Shiatsu og Japansk bondage. De sessioner jeg giver vil alle indeholde elementer herfra. Du kan læse mere om “Ned i Kroppens” forskellige sessions her

Jeg kan kontaktes her