Meditation, mindfulness og bondage – en informationsaften

Binde session
Efter alle rebene er bundet op og den bundne skal lande i den virkelige verden igen

Hvis du har en travl hverdag kan du sikkert nogle gange føle dig stresset og presset af de mange gøremål som skal krydses af hver dag. Du er i kontrol og styrer arbejdet, børnene, indkøb og alt andet – men hvornår får du ladet op?, får ny energi?. Hvis du er som de fleste, så sker det ikke eller alt for sjældent, du kører bare på, dag efter dag og falder omkuld på sofaen lørdag aften. Der er mange muligheder for at give sig selv og ens hjerne den pause der er brug for. Meditation, mindfulness og yoga er nogle muligheder, men de færreste af os får det gjort. Mange mennesker har så svært ved at give slip på tanke kaoset i hovedet at de kan gennemføre en meditation/mindfulness session fordi de taber fokus og vender tilbage til tanker og planlægning i hovedet.

At blive bundet på en mindful måde et effekt middel til at komme ned i kroppen og give hjernen den pause den har brug for. Rebene hjælper dig til at give slip på alle tankerne og få tømt hovedet, så du kan nyde bare at være og tage imod og derigennem få ladet batterierne op igen og få fornyet energien.

Torsdag d 16/6 kl 19 afholder jeg et informationsmøde i Farum, hvor der er mulighed for at høre mere og evt. prøve at mærke rebene.

Agenda:
* Information om hvad bondage er og hvad det kan bruges til
* Behovet for at give slip og få fornyet energi
* Maskulin og feminin energi
* Mulighed for at prøve at lege med reb selv
* Spørgsmål

Pris 50kr
Tilmelding ved at skrive en mail til info@nedikroppen.dk eller skrive her.

2 thoughts on “Meditation, mindfulness og bondage – en informationsaften

 1. Søren Håkansson

  Jeg savner mig selv,og tænker at jeg kunne komme videre med jeres værktøjer
  -eller nogle af dem.
  Kan jeg kontaktes omkring det ville jeg blive glad
  Mvh Søren

  • Jeg vil mene at disse værktøjer kan bruges. Skriv gerne til info@nedikroppen.dk, så kan vi tage en dialog om hvad der er det rigtige for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.