Meditation, Mindfulness og bondage – en informationsaften

Binde session
Efter alle rebene er bundet op og den bundne skal lande i den virkelige verden igen

Hvis du har en travl hverdag kan du sikkert nogle gange føle dig stresset og presset af de mange gøremål som skal krydses af hver dag. Du er i kontrol og styrer arbejdet, børnene, indkøb og alt andet – men hvornår får du ladet op?, får ny energi?. Hvis du er som de fleste, så sker det ikke eller alt for sjældent, du kører bare på, dag efter dag og falder omkuld på sofaen lørdag aften. Der er mange muligheder for at give sig selv og ens hjerne den pause der er brug for. Meditation, mindfulness og yoga er nogle muligheder, men de færreste af os får det gjort. Mange mennesker har så svært ved at give slip på tanke kaoset i hovedet at de kan gennemføre en meditation/mindfulness session fordi de taber fokus og vender tilbage til tanker og planlægning i hovedet.

At blive bundet på en mindful måde er et effektivt middel til at komme ned i kroppen og give hjernen den pause den har brug for. Rebene hjælper dig til at give slip på alle tankerne og få tømt hovedet, så du kan nyde bare at være og tage imod og derigennem få ladet batterierne op igen og få fornyet energien.

At binde er også en fantastisk måde at være sammen på som par, nærvær, samvær og total opmærksomhed på partneren.

Torsdag d 27/10 kl 19:30-22 afholder jeg et informationsmøde i Aalborg, hvor der er mulighed for at høre mere og evt. prøve at mærke rebene.

Agenda:
* Information om hvad bondage er og hvad det kan bruges til
* Behovet for at give slip og få fornyet energi
* Maskulin og feminin energi
* Mulighed for at prøve at lege med reb selv
* Spørgsmål

Pris 50kr
Tilmelding ved at skrive en mail til info@nedikroppen.dk eller skrive her.

2 thoughts on “Meditation, Mindfulness og bondage – en informationsaften

 1. Lars Bengtson

  Hvor i Aalborg bliver dette afholdt?

  • Præcis adresse bliver sendt til de tilmeldte i god tid før begivenheden, men jeg kan da afsløre at det er centralt, ikke langt fra broen.

   Venligst
   Lars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.