Min mission

Show
Model: Agape,
Foto: Ditte Larsen, Furesø Foto (c)

Hvad er det lige der driver mig til at åbne en forretning som “Ned i Kroppen”? – hvad er det jeg gerne vil med forretningen? – Hvad er min mission?

Da jeg besluttede at gøre bondage til mit professionelle erhverv, hvor det hidtil har været min passion og seksualitet, så brugte jeg meget tid på at finde ud af hvad det egentligt var jeg gerne ville. Da jeg tog beslutningen tænkte jeg det var let – Jeg kan lide at binde og undervise i at binde – så det er da det forretningen skal omhandle, men så let var det ikke for hvad var det egentligt jeg jeg ville tilbyde – og hvad ville jeg ikke tilbyde.

Langsomt fandt jeg frem til at det det egentlig skulle handle om for mig var at jeg gerne udbrede bondage – ikke bare som en seksuel leg, men også som et værktøj til afstresning, meditation og mindfulness. Jeg har erfaret at mange mennesker egentligt ikke ved noget om bondage – men de har et billede af at det har noget med sex, tvang og vold at gøre og det er – pænt sagt – et meget unuanceret billede og det billede vil jeg gerne ændre.

Bondage kan være et fantastisk værktøj til mange ting – personligt og i et parforhold og det vil jeg gerne udbrede.

 

 

Last Modified on 22. juli 2016
This entry was posted in Blog, Nyheder
Bookmark this article Min mission

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.