Om at blive bundet

Står med lukkede øjne, armene bundet tæt til kroppen, fikseret på ryggen. Der er et reb fastgjort til en ring i loftet, så tanken om at falde er forsvundet fra mit sind. Slapper af, går ind i mig selv og bare er..

Sanserne får frit spil. Har en følelse af at blive skrællet som et løg, et efter et, nu mere der bliver arbejdet med en krop der kun kan følge, og intet valg har. For til sidst kun at være den inderste lille kerne, sårbar, afslappet ”nøgen”..Hænderne der binder, bliver til en del af rebet, åndedrættet i mit øre, en del af min hjerterytme, jeg er styret, skal ikke tage stilling til noget, jeg er fri og skrøbelig som en nyfødt..At blive bundet med reb, er uendeligt mange ting, og for enhver noget forskelligt, ligeså vil oplevelsen være forskellig fra gang til gang..

En gave man kan give sig selv når man bliver bundet, er at slappe af, lukke sine øjne, slippe den kontrol som kan være så svær at slippe, på alle andre tidspunkter i sin hverdag. Lade det at blive bundet, være det sted, hvor hjernen får fri. Ingen tanker om opvask, eller børn der skal hentes, lad det være en fritime fra livet.

At blive bundet kan selvfølgelig være andet end lige dette, alt efter hvad man aftaler sig frem til, hvor ofte man er blevet bundet, eller konteksten man bliver bundet i.

Skrevet af kvinde, der er blevet bundet flere gange.

7 thoughts on “Om at blive bundet

 1. Just

  Jeg er en mand, som kan lide bondage.
  En dag min kone var taget på arbejde, ville jeg lege lidt med selvbondage og gik ind i soveværelset og fandt min hemmelige kasse med bondageting.
  Jeg tog en buttplug og proppede op i røven og bandt mine fødder til sengestolperne og en ballgag i munden og sort sæk over hovedet og til sidst tog jeg et sæt håndjern og spændte mit ene håndled fast til sengestolpen, så jeg kun havde den ene hånd fri.
  Jeg gav mig til at lege med min dejlige stive pik. Da jeg var lige ved at komme, fik jeg en lussing, og min hånd blev bunden fast til den sidste sengestolpe. Der lå jeg så fuldstændig hjælpeløs og kunne ikke gøre noget.
  Så skete der ikke noget i ca. en halv time.
  Så blev min hånd løsnet, som var bundet og ført om bag ryggen, inden håndjernene blev løsnet og så blev mine hænder låst sammen omme på ryggen. Så blev mine ben løsnet og en hev mig ud af sengen, holdt stramt fast om min hals og førte mig udenfor og proppede mig ind i en varebil og bandt mine ben sammen, for derefter at binde dem sammen med mine hænder.
  Vi kørte i ca. en time, før vi stoppede, og mine ben blev løsnet, og jeg blev ført af sted ned i en kælder, hvor jeg blev bundet fast mellem to stolper og efterladt.
  Efter et stykke tid kom to kvinder, de tog min sæk af hovedet, så jeg kunne se noget, jeg missede med øjnene, de var smukke, så min pik reagerede med det samme. De grinede af mig, løsnede min gag og sagde; ikke et ord, og vi vil proppe den ind igen, forstået? Jeg nikkede.
  De spurgte; er du pervers?
  Nej, svarede jeg.
  De bandt min pik og nosser sammen og trak i dem. Jeg skreg, av.
  De grinede og bandt dem fast til en krog nede i gulvet og gav mig en gag i munden igen, så jeg ikke larmede.
  Så sagde de; du lyver, og de gav mig klemmer på brystvorterne.
  Jeg prøvede at skrige, men det var kun nogle lyde, som man næsten ikke kunne høre, og de lod de mig hænge en halv times tid, før de kom og løsnede mig.
  Jeg faldt sammen og lå på gulvet. De tvang mig til at kravle efter dem, til vi kom til et andet rum. De tvang mig op på en briks, hvor de spændte mig fast med en masse remme. Mine ben blev spændt fast i nogle bøjler. Der lå jeg fuldstændig hjælpeløs.
  De gav mig igen sækken over hovedet så jeg ikke kunne se noget.
  Der lå jeg og ventede, og pludselig var der en, der rørte ved mig, og nussede min pik så den blev helt stiv, hvorefter min buttplug blev fjernet og erstattet med en slange hvorefter der løb noget væske op i min røv og min gag blev udskiftet med en med hul i. Pludselig løb der noget væske ned i min mund som jeg var ved at kvæles i, men jeg fik min vejrtrækning under kontrol og slugte al væsken.
  Jeg følte min mave var ved at eksplodere da slangen blev fjernet fra min røv, jeg kunne ikke holde på det og min tarm var pludselig tømt for alt hvad der var i den.
  Da jeg var færdig, fik jeg noget som bedøvede mig, jeg var fuldstændig væk.
  Da jeg vågnede, lå jeg på min seng og var bundet, som jeg var, inden jeg blev kidnappet, så jeg ville lige lege med mig selv, inden jeg løsnede mig selv. Da jeg lige er begyndt at lege med mig selv, kommer min kone ind og sætter sig ved siden af mig og fjerner min hånd og løsner min gag og spørger om, hvad jeg laver?
  Jeg svarer; kan du ikke bare løsne mig?
  Hun binder min hånd fast og siger; at hun synes at det er frækt, når jeg ligger der fuldstændig hjælpeløs.
  Hun siger, vi har vist en masse, vi skal snakke om, samtidig med at hun nusser min pik.
  Hun siger, fortæl hvad der er sket med dig. Har du været ved luder, sådan som du ser ud?
  Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, men så napper hun i mine brystvorter, og jeg fortæller, hvad der er sket.
  Hun spørger, om det var noget jeg kunne lide, eller om det var for voldsomt?
  Jeg svarede, at det var fedt, det med ikke at kunne gøre noget, og ikke vide hvad der skulle ske.
  Hun sendte mig i bad, bagefter fik vi en kop kaffe og snakkede om, hun måtte gøre det samme ved mig, som var sket.
  Jeg sagde, at det ville jeg meget gerne, at hun gjorde.
  To dage senere var det fredag, jeg havde fået en sms fra min kone, at når hun kom hjem fra arbejde, skulle jeg stå bundet inde i stuen med bind for mund og øjne og hænderne i håndjern omme på ryggen.
  Da hun kom hjem stod jeg og ventede på hende i stuen.
  Hun kom hen og satte et halsbånd på mig og trak mig ud mod døren og førte mig ud i en varebil og bad mig ligge pænt.
  Vi kørte en times tid, før vi stoppede, og jeg blev ført ned i en kælder, og bunden mellem to stolper, så jeg stod som et X.
  Der kom min kone så og løsnede tørklædet, jeg havde for øjnene, og der stod hun sammen med de 2 kvinder der før havde brugt mig og de rocker piger var der også, hun sagde; nå ja, du har vist hilst på mine veninder.
  sagde grinende; nå hvad har slaven så lyst til i dag?
  Hvad der skete kan jeg fortælle en anden god gang

  • Pia Hansen

   Hej Just
   Jeg blev så glad da jeg læste hvordan din kone og ven inderne tog sig kærligt af dig i rebene, håber de nød gaven / afstraffelsen og jeg håber du vil skrive hvad der skete med dig som slave.
   Jeg har selv en dejlig slave dreng boende her, har han sin egen bås i vores gamle kostald hvor han fastgøres i bindestalden til køer, med en grime på hovedet og fastspændt stående på alle 4, så han hverken kan rejse sig op eller ligge sig ned – og hvis jeg har gæster der vil bruge hans røv eller pik, så kommer jeg en sæk over hovedet ( som ikke må fjernes ) så han ikke kan se hvem der bruger hans krop, og mine gæster kan heller ikke se hans ansigt så de kan se om han nyder at blive brugt eller lider under legen.

   Er han i brunst og skriger lukker jeg gerne munden med ham med et stangbidsel så vi har ro i stalden.

   Håber du får en god påske, og tid til at skrive til os her på siden hvordan du blev brugt
   Mange hilsner fra Pia

  • Pia Hansen

   Kære Just
   Tusind tak for at du skrev om hvordan din kone og hendes 2 veninder brugte dig, håber du var glad da du havde fortalt din kone om dine hemmelige lyster med reb, og jeg vil da meget gerne vide hvordan din kone og hendes 2 veninder brugte dig, så håber du i løbet af påsken eller en anden god gang skriver til os her på siden, hvordan du blev brugt da de var 3 sammen om dig med reb.

   Jeg er selv den glade ejer af en lille lydig slavedreng, han hare sin egen bås i vores gamle kostald, hvor han bliver spændt fast i bindestalden, med en grime om halsen, stående på alle 4, så han ikke kan rejse sig elle ligge sig ned.

   Når jeg har gæster leger vi nogle gange med ham, enten tvangsmalkes han HÅRDT, eller også kommer jeg en sort sæk over hans hoved og tager bukser og underbukserne af ham, så vi kan bruge hans pik og røv som det passer os. Da han har hovedet i den sorte tætte sæk kan han ikke se hvem der bruger ham, ligesom mine veninder ikke kan se om han lider under deres behandling eller nyder legen – og begynder han at skrige af glæde ( eller smerte ), så spænder jeg gerne en stangbidsel i munden på ham så han ikke larmer og ødelægger den gode stemning i stalden.

   Men Just jeg håber du får tid til at skrive hvad der videre skete dig da du om fredagen igen mødte pigerne der havde brugt dig ( efter opfordring fra din kone ?), mange hilsner og god påske til dig og alle andre her på siden fra Pia

   • Pia Hansen

    Den kom 2 gange da den viste en fejl i den første da jeg ville poste mit svar, så til ejeren af siden vil jeg bare sige du ér meget velkommen til at slette den ene af mine 2 til Just.
    Du skal have tak for din side, synd den ikke bliver brugt mere, men håber der ind imellem er en bruger der finder din side

    Mange påske hilsner fra Pia

   • Da teksten på dine to “til just” ikke er helt identiske syntes jeg da vi skal lade dem stå begge to 🙂 – beklager det sene svar.

    /Lars

 2. Christian

  Dejligt der kom lidt gang i det at blive bundet, vi er helt sikkert mange der er glad når vi bliver bundet og bliver godt sikret i stramme reb, men det er ikke altid så let at finde nogle der vil binde mig fordi jeg er mand, mens ´jeg tror pigerne har det lettere med at finde en mand der vil binde hende når du ønsker det som enten en gave eller en straf for at være ulydig.

  Sidst jeg blev bundet er lige før jul sidste år hvor vi havde fredagsbar på kollegiet ved gymnasiet hvor jeg hyggede mig med et par fyre, der var sammen med deres piger, og hvor vi talte om sjove sex lege.

  Jeg fortalte at jeg savnede nogle der ville binde mig med reb, og holde mis som slave boy, mens de selv hyggede sig sammen, alt imens jeg lå godt bundet i stramme reb og kunne nyde andres sex leg.

  Hen på aftenen gik den ene af fyrene ud på parkeringspladsen og kom lidt efter tilbage med et beskidt stykke tov han havde “lånt” fra en af lastbilerne der holdt parkeret. Han og den anden sagde til pigerne jeg sgu skulle bindes, og hurtigt kastede de sig over mig, og inden jeg havde set mig om lå jeg svindebundet stramt i rebet.

  Jeg lå på maven og da jeg skreg bandt de mig for munden med en af mine sokker og sagde nu skulle jeg have lov til at hygge mig, og jeg lå hjælpeløst bundet, mens de andre gik ud i fælles rummet og hyggede sig med de andre på kollegiet.

  Hen på aftenen kom de tilbage og sagde jeg kunne vælge mellem at blive liggende eller tage med til fest.

  Jeg valgte festen, og blev løsnet, men blev noget overrasket da de bandt mine hænder sammen på ryggen og skar rebet over. De lavede så et halsbånd af noget af rebet som blev bundet til min hals, og så ringede de efter en taxa og sagde vi skulle afsted.

  Jeg fik en jakke ud over mig så taxa chaufføren ikke kunne se jeg var bundet og vi gik ned i bilen der kørte os til en adresse hvor der var masser af fest.

  Vi stod ud af taxaén og jeg fik et bind for øjnene og mærkede der blev bundet et reb i rebhalsbåndet og vi gik ind til festen hvor der var masser af fest.

  Der kom en pige og sagde nej se har i dyret med, lad os tage ham med her over.

  Jeg blev ført over til en søjle midt i rummet hvor de tog bindet for mine øjne, og fortalte så at jeg skulle prøve at være bundet til en fest, så de andre kunne bruge min krop.

  Jeg fik rebet om halsen bundet til søjlen og et andet stykke reb blev bundet til mine ben der blev bundet til søjlen og til sidst løsnede de mine hænder som blev ført bag søjlen og bundet sammen igen, og til sidst tog de min bluse og bukser af så jeg stod med bar krop.

  Sådan fik jeg lov til at blive stående resten af festen, og når nogle ville kysse mig gik de over til mig og nussede mig, flere kom også og kælede for min nøgne krop, ligesom mine nosser flere gange blev klemt godt og dejligt.

  Hen på natten blev jeg løsnet og vi kørte hjem på kollegiet, hvor jeg igen blev svinebundet, og jeg fik en sort pose over hovedet så jeg ikke kunne se hvem det var der hyggede sig sammen, og sådan fik jeg lov til at sove til næste morgen mens de andre hyggede sig sammen med et godt fredagsknald.

  Det var virkelig en mærkelig oplevelse at blive bundet, og lægge der og ikke kan gøre det mindste og ikke mindst stå under en hel fest til en stolpe og kun blive brugt når andre vil, det glemmer jeg aldrig.

  Men det var en dejlig oplevelse og jeg gør det gerne igen – jeg har sagt jeg gerne en anden gang vil med til en fest og bruges mens jeg står bundet, men gerne vil have en sort sæk over mit hoved, som ikke må fjernes under festen, så ingen andre ved hvem det er de bruger ligesom jeg ikke kan se hvem der har leget med min krop under festen.

  Uvisheden om hvor længe jeg skal stå bundet er rigtig dejligt, og jeg tror at hvis jeg ikke kan se noget fordi jeg har mit hoved lukket inde i en sort sæk, vil gøre oplevelsen endnu bedre.
  Er der nogle her på siden der har prøvet at være “festabe” og til fri afbenyttelse godt sikret med stramme reb,???

  I må have en god påske og mange gode reb hilsner fra Christian

 3. Peter

  Kære Christian
  Din fest lyder rigtig fedt, håber du en anden gang bliver fest abe, og en sort sæk over dit sikkert skønne hoved lyder godt og effektivt – jeg havde vist min kæreste dit indlæg da vi ¨påskedag skulle til påske frokost, og jeg sagde jeg gerne ville med til frokosten som baby hvor de andre kunne hygge sig med mig og lade mig være med som barn.

  Hun spurgte om jeg virkelig mente det – ja sagde glad ja og så sagde hun det er fint fra nu af er du min slave baby.

  Jeg fik mit tøj af og fik ble og gummibukser på og fik en stor sparkedragt på så jeg var klædt på som lille baby.

  Så spændte hun en mundspreder i munden på mig, så min mund var helt åbent og så fortalte hun mig nu mister du dine sanser, så du fra nu af ikke kan se, høre eller gøre noget selv.

  Hun kom ørepropper i mine ører så jeg var totalt døv, så fik jeg bundet hænderne sammen tæt ind til min krop så jeg ikke kunne flytte mine hænder eller bruge fingerne, og så fik jeg en sort hætte over hovedet hvor der kun var hul ved den opspidede mund, hætten blev spændt stramt fast ved min hals, og så mærkede jeg et reb blev lagt om halsen og hun trak mig ud til en ventende taxa som kørte os til påskefrokosten.

  Jeg kunne intet hverken høre, sige eller se så hvordan jeg blev brugt til frokosten og festen ved jeg ikke helt.

  Jeg blev madet med noget flydende mad og væske og efter maden blev jeg brugt af de andre som trak mig rundt i rebet om halsen, så jeg både var med til at danse, og på et tidspunkt også kom med ud at gå.

  Jeg fik ikke lov til at komme på toilet men fik i løbet af dagen skiftet min ble, og hvor længe vi var til frokosten og festen ved jeg ikke, men efter hvad der føltes som mange timer blev jeg lagt i seng, hvor jeg blev bundet fast så jeg ikke kunne stikke af fra sengen, og jeg mærkede flere kom og kildede mig og legede med min krop, og da jeg på et tidspunkt begyndte at græde for at komme fri fik jeg en stor sut presset ind i min mund, så jeg ikke lå og græd.

  Efter mange timer mærkede jeg mine ankler blev bundet sammen og at jeg blev løftet op fra sengen, og jeg kunne mærke jeg lå på et eller andet læder, og pludselig kunne jeg mærke jeg fik det meget varmt og jeg kunne mærke jeg var lagt i en sovepose eller sack og jeg mærkede jeg blev lagt ud i en bil hvor jeg blev lagt bag i bilen som kørte mig til et ukendt sted.

  Hvad klokken var ved jeg ikke, men da bilen standsede blev jeg båret ind et fremmed sted, og jeg ved ikke hvad der foregik. Jeg lå meget længe og svedte og efter ulidelig lang tid fik jeg min sorte hætte af hovedet, og jeg så jeg lå i indespærret i en sovepose på min egen seng ved siden af min kæreste.

  Hun smilede til mig og tog ørepropperne ud og sagde velkommen hjem du har nu i 24 timer været min lille slave baby, og hun sagde jeg måtte have det god hele 2 påskedag, og at jeg først ville blive skiftet og komme fri tirsdag morgen hvor jeg skulle få lov il at komme på arbejde.

  Jeg lå med hænder og arme helt bundet fast til min krop og benene bundet sammen i den varme sovepose og kunne intet gøre, og jeg fik kun mad og noget at drikke når min kæreste madede mig mens jeg lå dejlig sikret som en sød lille slave baby.

  Det var en dejlig påske jeg aldrig glemmer og da jeg kom på arbejde tirsdag var jeg godt træt, men ville på arbejde ikke fortælle hvad jeg havde lavet i påskeferien, men sagde kun vi havde hygget os der hjemme med lidt god mad stille og roligt.

  Det var ulideligt ikke at vide hvor lang tid der gik, eller hvad der skulle ske med mig til påskefrokosten og festen, men jeg tror alligevel godt jeg ren anden gang vil være den tavse festabe,

  Håber at høre fra andre der har været festens midtpunkt på alle gode og hårde måder..æ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.