Teaching Japanese bondage

Knot
Knot

Are you curious about what bondage can do for you?. Have you tried to tie, but need to move on? or are you are well underway and just lacks inspiration and help, to get even deeper into the world of ropes. Then there is help available, I offer classes in Japanese bondage (Kinbaku, Shibari) at all levels. I have 5 years experience as an instructor and spent many hundreds of hours of teaching in Copenhagen Shibari Dojo and Kinbaku Lounge. I have taught numerous workshops and of course private intuvision, which is the most effective way to learn to tie.

As an instructor, I like to alternate teaching between technique and how the technique can be used in play. When you’ve just learned the basics, I am more interested in to teach you how to tie, rather than what to tie. There are lots of workshops, books and videos that show how to tie the figures, but I’m more interested in the way you tie. I would like to teach how to get energy in the ropes, more presence to the model, greater intensity in the session. How to bring the model in the direction the rigger want.

As inspiration, I have listed some possibilities for teaching below. I plan of course teaching for exactly what you need and want.

  • Introduktion til bondage: Hvordan man kommer igang med at binde. I lærer nogle helt enkle teknikker, der gør at I kan gå hjem og begynde at have det sjovt med reb. Undervisningen er en blanding af teknik og tid til at bruge de lærte teknikker. Samt teori om hvordan og hvorfor tingene virker som de gør.
  • Bondage som par terapi: Er i blevet for ens, mangler gnisten i sex livet?- Har du som mand, berørings angst og mangler du evnen til at tage initiativ .Kan du ikke huske, hvornår du sidst har følt dig maskulin? Savner du som kvinde, at din mand tager initiativ og han får dig til at give slip.Han  lader dig kommer over i din feminine energi. Med rebet som værktøj, kan i lære nogle simple teknikker. Det giver jer mulighed, for at få gang i den hhv. maskuline og feminine energi. Så der igen kan , opstå energi og gnist i jeres parforhold . Som bonus får i også et værktøj, i kan bruge timer sammen på. Det at gøre noget sammen – kun for jer.Det er også noget der mangler, i mange parforhold. (se note)
  • Leg med reb på gulvet og partial suspensions: Her bygger vi videre på de basale teknikker du har lært.Du får nogle flere figurer og hvordan de kan bruges i legen. Du lærer at bruge et suspensions punkt, så du kan hæve dele af kroppen fra gulvet, eller bruge det til støtte for modellen.
  • Mere partial suspensions: Her ser vi på flere muligheder, for at bruge et suspension punkt i legen. Vi arbejder med, hvordan man flytter rundt på modellen, går fra den ene figur/ positur og videre til den næste uden ophold.
  • Din første suspension: Her ser vi på de elementer der skal være på plads før man laver en suspension. Vi får dig igennem, så du kan lave din første yoko-tzuri (sidelæns ophængning) på en sikker måde.
  • Undervisning for rutinerede riggere: Det kan være undervisning i suspensions, transitions eller hvordan man bevist bruger de japanske begreber som fx sabaku, kankyuu, Ki i ens bondage. Her handler det ikke så meget om, hvilke figurer der skal bindes, men hvordan der bindes. Så man opnår den ønskede effekt i modellen og i en selv.

Undervisningen kan foregå som privat individuel undervisning, hvor det kun er jer der er tilstede, eller som workshops for en mindre gruppe.

Kontakt mig og så finder vi ud af hvad der er det rigtigt for dig/jer.


Note:

Når jeg skriver hhv. mand og kvinde mener jeg den der i situationen er hhv maskulin og feminin. Det kan godt være en kvinde der er den maskuline og en mand der er den feminine. Begge roller kan også være hhv mænd eller kvinder. Den der binder er den maskuline – den aktive – og den der bliver bundet er den feminine – den passive. Den der binder kaldes oftest rigger og den der bliver bundet bliver kaldt model eller bunny.