Stress og smerter – en fortælling om et besøg

Herunder er gengivet en beskrivelse jeg har fået af en kvinde der kommer hos mig.

Massage
Massage og bondage,
modelbillede

Jeg har gået med stress samt smerter i det meste af kroppen igennem flere år. Utallige forskellige behandlingsforløb i bagagen, men ingen af dem med et fuldendt resultat. Jeg søgte lidt på nettet og min nysgerrig faldt på Lars’ hjemmeside. Det lød spændende, men også lidt grænseoverskridende. Jeg overvandt min “frygt” og tog kontakt til Lars. Allerede ved hans første mail, kunne jeg fornemme hans varme samt professionelle tilgang til tingene. Vi aftalte en tid, og jeg havde mange sommerfugle i maven dagene op til. Tankerne fløj igennem hovedet, men min mavefornemmelse føltes rigtig.

Det blev dagen derpå, og jeg var spændt og nervøs ved første møde. Nerverne faldt til ro med det samme, jeg mødte Lars. Et så behageligt og imødekommende menneske skal man lede længe efter.  Han viste mig ind i et lunt og hyggeligt lokale, hvor vi fik os en snak omkring situationen og mine grænser. Herefter gik vi lige så stille i gang. Jeg skulle starte med at stå på en madras i den ene ende af rummet. Adrenalinen pumpede i kroppen. Nu skulle jeg pludselig lære at slippe kontrollen, og endda til et menneske, som jeg kun havde kendt i en halv time. Pludselig mærkede jeg lars bagved mig. Han holdt mig tæt ind til sig, gav mig ro i kroppen og fik mig til at trække vejret stille og roligt. Det gav et sus igennem kroppen. En blanding af glæde og overgivelse. Nerverne var væk og tilliden vundet. Jeg har aldrig før opnået tillid så hurtigt til et andet menneske før. Det var en fantastisk følelse.

Lars begyndte herefter at binde mine håndled sammen. Stille og rolige bevægelser. Adrenalinen var stadigvæk i kroppen, og tankerne arbejde på højtryk for at forudsige næste træk. Lars forsvandt bag mig, men vendte hurtigt tilbage med et sort stykke stof, som han omhyggeligt bandt for mine øjne. Mine andre sanser blev nu skærpet gevaldigt. Fortrinene blev tydeligere, duftene kraftigere og de blide berøringer undervejs blev mere intense. Flere reb blev bundet omkring min krop. Forsigtigt og med stor nøjagtighed. Min krop gav mere og mere slip undervejs. Stemningen blev mere intens, og min krop reagerede ved at blive opstemt. Jeg blev lidt overrasket over min reaktion, for det var jo ikke seksuelt, men kombinationen af adrenalin og lykke gav kroppen et kick.

Jeg var nu bundet på hænder og fødder. Rebene snoede sig behageligt omkring kroppen. Lars trak skiftevis i de forskellige reb. Det var en dejlig fornemmelse. Langsomt blev mine fødder hævet fra gulvet. Derefter resten af kroppen til jeg lå vandret i luften med ansigtet mod loftet. Det var helt ny fornemmelse, men min krop virkede rolig og veltilpas, som om den aldrig havde lavet andet. Det var dejlig afslappende at hænge der, imens Lars blidt strøg sine hænder henover min krop. Efter et lidt tid blev jeg forsigtigt firet ned på madrassen. Rebene blev langsomt bundet op et efter et. En helt terapeutisk fornemmelse. Kroppen var fuldstændig afslappet. Da alle rebene var fjernet, begyndte lars blidt at massere min krop. Det havde en helt anden dybdegående effekt end normal sportsmassage, pga kroppens afslappede tilstand. Da det hele var slut, satte han sig ved min side, lagde sine varme hænder på mig og lod mig lige så stille vende tilbage til “virkeligheden”. Jeg følte mig som et helt nyt og forbedret menneske. Afslappet, glad, spændingsfri og ekstremt lykkelig. Det var en fuldstændig fantastisk rejse, og jeg var overbevist om, at her var kuren mod min stress.
Jeg bookede en ny tid med det samme, og jeg vidste, at det her var starten på et fantastisk forløb med udsigt til en bedre fremtid med højere livskvalitet.

Sidenhen har jeg modtaget flere sessioner med Lars. Det er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv. Lars hjælper mig også med at komme til bunds i mine underlivs smerter. Det var lidt grænseoverskridende for mig i starten at skulle modtage yoni-massage, men med Lars’ ro og professionelle tilgang til tingene, virkede det helt naturligt. Det har givet mig min livsglæde og overskud tilbage i den travle hverdag. Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor taknemmelig jeg er for hans hjælp.

Kemien imellem os vokser med tiden, hvilket giver hver ny session et nyt twist. Intensiteten øges og resultaterne forbedres. Rebene skifter imellem at være bløde og kærlige til at være hårde og dominante. Jeg bliver mere og mere hooked på det, og hver session er en kæmpe fornøjelse. Det er bestemt noget, som alle burde prøve. Ord kan ikke beskrive, hvor fantastisk det er. Det skal helt klart opleves!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.