Veje til ro i hovedet og kroppen

bondage - ro i hovedet
Ro i hovedet – ren nydelse Model: Brittth

Vi lever i en stressende verden. Fyldte kalendere og hovedet fyldt med ikke bare det der skal laves lige nu, men også planlægning af det der skal ske lige om lidt, i morgen og fødselsdagen på lørdag. De fleste af os kan mærke stressen og har brug for at koble af og lige “lande igen”, så vi får energi og overskud til at klare presset.

Der er stor forskel på hvordan vi får den pause der gør at vi kan lade op og få energi til at tage en tur mere i hamster hjulet. Dem der ikke finder ud af at få ro i hoved og krop en gang imellem ender helt sikkert med stress eller i hvert fald et mindre godt liv end de kunne have. Mange tager aftenen foran fjernsynet fordi der ikke er energi til andet, men det hjælper ikke rigtigt, for hovedet kører ofte videre på fuld skrue. Der er også de traditionelle aktiviteter at “gå til” som meditation, mindfulness, café med veninde, massage eller en af de mange andre tilbud. Fælles for disse muligheder er dog at for mange er det svært heeelt at slipe hverdagen, kontrollen og tankemylderet i hovedet. Derfor kommer det ikke helt til at virke som det energi boost og afstressning du havde behov for.

Her er det at jeg vil fremhæve nogle knap så kendte muligheder, hvor brugen af reb til at fixere og give et “kæmpe kram” hjælper med at give slip og virkelig få tømt hovedet. Når du er bundet kan du ikke gøre andet end slappe af. Rebene skaber et stort sanse bombardement på din krop som helt fortrænger tanker om opvask, arbejde og andre daglige gøremål, så hovedet kan få ro og blive tømt for tankemylder og du kan synke hen i bare at nyde. Lige præcis hvad der er den rette for for dig skal vi naturligvis snakke om men et par gode forslag er cocooning eller meditativ bondage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.