Wellness – med reb – ren afstressning og velvære

Bondage detalje
Model: Agape
Rigger: Lars Hærvig
Foto: Bastian Larsen

Wellness fylder stadig mere i vores hverdag. Vi har brug for at stoppe op, slappe af og gøre noget for os selv i en stadig mere hektisk og travl hverdag. Bare være tilstede lige nu. Der findes de gode klassiske muligheder som sauna, massage, ansigtsbehandling og… mange mange andre. Intet galt med dem, men der findes også andre muligheder som de fleste nok ikke forbinder med wellness og afstressning

Massage og reb: De fleste har prøvet at få en massage og det er jo skønt, men der er mange som mig selv der nu alligevel har svært ved at give slip på tankerne – planlægge aftensmad, seneste ballade på jobbet osv. Når du bliver bunder samtidig med at du får massage, så hjælper rebene dig til at give slip på tankerne fordi du er bundet og derfor ikke kan andet end bare at slappe af. Læs mere om Massage og reb.

Meditative reb: Huden er vores største sanseorgan og en masse reb der smyger sig om kroppen og strammer let, skaber en intens sanseoplevelse. “Når du er bundet er du fri” lyder som et paradox, men det er ofte den følelse man får når man bliver bundet for når du er bundet, så kan du ikke andet end at give slip og bare nyde, slappe og sanse kroppen. Læs mere om Meditative reb.

En video siger mere end mange ord, så her er et par videoer:
Cocooning
Meditativ bondage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.