Undervisning i Japansk bondage (Kinbaku / Shibari)

Er du nysgerrig på, hvad bondage kan gøre for dig/jer. Har du prøvet at binde, men har brug for at komme videre?  eller er du er godt  igang og mangler bare inspiration og hjælp, til at komme endnu dybere ind i rebenes verden.  Så er der hjælp at hente, jeg tilbyder undervisning i Bondage (Kinbaku,  Shibari) på alle niveauer. Jeg har 5+ års erfaring som instruktør og tilbragt mange hundrede timer med at undervise i Copenhagen Shibari Dojo og Kinbaku Lounge. Undervist på utallige workshops og naturligvis også privat, som er den mest effektive måde, at lære at binde på.

Som instruktør lægger jeg vægt på, at veksle undervisningen mellem teknik og hvordan teknikken kan bruges til leg. Når du lige har lært det mest basale, er jeg mere interesseret i at lære dig, hvordan man kan binde, fremfor hvad man skal binde. Der findes masser af workshops bøger og videoer, der viser hvordan man binder, men jeg er mere interesseret i, måden man binder på. Jeg vil gerne undervise i hvordan man får energi i rebene, mere nærvær med modellen, større intensitet i seancen. Hvordan man bringer modellen, i den retning riggeren ønsker.

Muligheder:

Som inspiration har jeg nedenfor listet nogle muligheder for undervisning. Jeg tilrettelægger naturligvis undervisningen efter lige præcis dét du har brug for og ønsker.

  • Introduktion til bondage: Hvordan man kommer igang med at binde. I lærer nogle helt enkle teknikker, der gør at I kan gå hjem og begynde at have det sjovt med reb. Undervisningen er en blanding af teknik og tid til at bruge de lærte teknikker. Samt teori om hvordan og hvorfor tingene virker som de gør.
  • Bondage som par terapi: Er i blevet for ens, mangler gnisten i sex livet?- Har du som mand, berørings angst og mangler du evnen til at tage initiativ .Kan du ikke huske, hvornår du sidst har følt dig maskulin? Savner du som kvinde, at din mand tager initiativ og han får dig til at give slip.Han  lader dig kommer over i din feminine energi. Med rebet som værktøj, kan i lære nogle simple teknikker. Det giver jer mulighed, for at få gang i den hhv. maskuline og feminine energi. Så der igen kan , opstå energi og gnist i jeres parforhold . Som bonus får i også et værktøj, i kan bruge timer sammen på. Det at gøre noget sammen – kun for jer.Det er også noget der mangler, i mange parforhold. (se note)
  • Leg med reb på gulvet og partial suspensions: Her bygger vi videre på de basale teknikker du har lært.Du får nogle flere figurer og hvordan de kan bruges i legen. Du lærer at bruge et suspensions punkt, så du kan hæve dele af kroppen fra gulvet, eller bruge det til støtte for modellen.
  • Mere partial suspensions: Her ser vi på flere muligheder, for at bruge et suspension punkt i legen. Vi arbejder med, hvordan man flytter rundt på modellen, går fra den ene figur/ positur og videre til den næste uden ophold.
  • Din første suspension: Her ser vi på de elementer der skal være på plads før man laver en suspension. Vi får dig igennem, så du kan lave din første yoko-tzuri (sidelæns ophængning) på en sikker måde.
  • Undervisning for rutinerede riggere: Det kan være undervisning i suspensions, transitions eller hvordan man bevist bruger de japanske begreber som fx sabaku, kankyuu, Ki i ens bondage. Her handler det ikke så meget om, hvilke figurer der skal bindes, men hvordan der bindes. Så man opnår den ønskede effekt i modellen og i en selv.

Undervisningen kan foregå som privat individuel undervisning, hvor det kun er jer der er tilstede, eller som workshops for en mindre gruppe. Du kan læse meget mere om hvilken form for undervisning jeg tilbyder under workshops

Kontakt mig og så finder vi ud af hvad der er det rigtigt for dig/jer.

bondage detalje
Bondage detalje

Note:

Når jeg skriver hhv. mand og kvinde mener jeg den der i situationen er hhv maskulin og feminin. Det kan godt være en kvinde der er den maskuline og en mand der er den feminine. Begge roller kan også være hhv mænd eller kvinder. Den der binder er den maskuline – den aktive – og den der bliver bundet er den feminine – den passive. Den der binder kaldes oftest rigger og den der bliver bundet bliver kaldt model eller bunny.