Bondage oplevelse

Huden er vores største sanseorgan og reb er det perfekte redskab til, at skabe den største sanse oplevelse. Når du er bundet er du fri – du overgiver dig til rebene, slipper kontrollen for en tid og nyder rebenes magt. Jeg binder primært med reb, for rebet hjælper til at skabe en boble om dig og det er din helt egen bondage oplevelse.

Bondage oplevelse - Japansk bondage
Eksempel på bondage – model foto

Hvad vi skal bruge vores tid sammen til afhænger af dine drømme, fantasier og lyster. Vi kan have en stram dagsorden, eller en lidt mere fri, der giver plads til det der opstår. Jeg søger udelukkende, at give dig den terapeutiske oplevelse af at blive fri, komme ned i kroppen og give hjernen en pause.

I rebene vil du opleve en meditativ tilstand, hvor du bare giver slip og nyder rebene stramme om kroppen, så du er i din helt egen puppe. Det kan også være mere kraftfuldt og dominant, hvis det er den oplevelse du ønsker. Det kan blive intimt og af den grund er det meget vigtigt, at vi taler om ønsker, grænser, fantasier og drømme, før vi går i gang. Vi snakker også om hvilket type bondage du kunne tænke dig. Fx:

  • De omsorgfulde reb.
  • De dominante reb 
  • De sensuelle dominante reb.
  • Japansk bondage session

Måske finder vi en helt ny variant sammen.

Når det sidste reb, er fjernet igen, passer jeg på dig og lader dig lande i den virkelige verden igen. I rebverdenen kalder vi det aftercare. Det er lige så væsentligt som selve rebet. Det ved jeg – og det er mit ansvar ikke at slippe dig, før du er landet helt.

Læs mere om hvem jeg er og min erfaring her

Læs også om meditativ bondage her

På min private hjemmeside er der en del billeder af bondage  – til inspiration. Se dem her.