Massage med reb

Massage med reb - en anderledes forløsende og afstressende massage
Massage med reb,
modelbillede

Mange mennesker har svært ved at give slip og bare mærke sig selv. Deres tanker farer afsted med raketfart og de har hovedet fuld af planlægning, af de næste gøremål og hvad de skal i morgen.

Når jeg binder dine arme ind til kroppen, giver det en følelse i kroppen, af at være “hjælpeløs”. Du er bundet – og kan ikke længere gøre noget – andet, end at slappe af og nyde massagen. Bondage hjælper med at få dig til at slippe tankerne og komme ned i kroppen.

Massagen foregår på den måde, at jeg binder reb om en del af kroppen, for så at massere en anden del af kroppen. Når den del af kroppen er færdig, så binder jeg op og binder på en anden del af kroppen. Jeg fortsætter til alle dele af kroppen er masseret igennem.

Sessionen starter med at få dig til at slappe af, i kroppen og få lidt ilt ud i cellerne. Derefter begynder jeg at binde og massere. Selve massagen er en blid massage med elementer fra Akupressur og Tao massage hvor jeg bruger mine fingre, hænder og arme til at løsne spændinger og få energien til at flyde frit i kroppen.

Efter massagen vil du føle dig afslappet og og have det godt i kroppen. Du vil sikkert være træt.