Hemma

Välkommen til “Ned i kroppen”.
Som navnet antyder, handler mine sessioner om at komme ned i kroppen. Du skal mærke kroppen og for en stund parkere hjernen og bare være – lige nu. Mine sessioner, som bondage oplevelse og meditativ bondage, kan beskrives som en fysisk form for meditation eller mindfulness, hvor jeg får dig til at slippe tankerne og kaosset i hovedet, får dig til at give slip og opnå ro i kroppen og sindet.

Binde session
Efter alle rebene er bundet op og den bundne skal lande i den virkelige verden igen

Har du en stresset hverdag og trænger til at sætte hjernen på pause? Har du styr på arbejdet, børnene, kalenderen, middagen og alt det andet, så trænger du sikkert til at give slip på kontrollen for en stund at komme over i din feminine energi, så du kan lade de mentale batterier op igen. Syntes du at meditation eller mindfulness lyder godt og tiltalende og at det sikkert kunne gøre noget godt for dig, men du kan ikke rigtigt holde fokus på det og taber koncentrationen, så skulle du prøve meditativ bondage, her hjælper jeg dig med at blive grounded og komme helt ned i kroppen, så du kan slappe af.

Nyder du at få en massage, men har svært ved at give slip, føler at du stadig bør gøre “noget”, så kunne massage og bondage være en idé, her hjælper rebene dig til at give slip, du er bundet og kan derfor ikke andet end bare være og nyde.

Jeg tilbyder også undervisning, i japansk bondage (Kinbaku – Shibari) på alle niveauer fra begynder til meget rutineret.

Du kan læse mere, om de forskellige sessioner jeg tilbyder her

Japansk bondage fylder meget i mit liv – rigtigt meget. Jeg tilbringer 1000’vis af timer med at binde og undervise i bondage, Derfor er bondage, naturligvis også centralt i de ting jeg laver. Det er det, jeg er god til.