Certificeret hypnoterapeut

NHG Certificeret Hypnoterapeut. Lars Hærvig. Hypnose, Aalborg
NGH Medlemskort

Jeg har lige afsluttet en uddannelse som Hypnoterapeut. Hypnose er et område jeg i lang tid har været nysgerrig på, men afholdt mig fra at kaste mig ud i, da jeg følte at det var et område hvor man kunne lave lige så mange ulykker som man kan gøre godt, hvis man ikke havde den fornødne viden til det man laver.

Jeg faldt så over et en dags introduktions kursus, hvor man fik lejlighed til at lære at hypnotisere og viden om hvad hypnose egentligt er og hvad det kan. Det tænkte jeg var en glimrende lejlighed til at blive klogere på hypnose. Dét gav blod på tanden, jeg fik et indblik i de mange områder hvor hypnose kan anvendes og viden om hvordan hypnose virker.

Derfra var der ikke langt til at beslutte at tage en egentlig uddannelse som hypnoterapeut. Valget faldt på den NGH certificerede hypnoterapeut uddannelse hos Annelise Dahl (Hypnoseuddannelsen.dk) som virkede professionel og hvis uddannelsesindhold syntes at komme godt omkring alle aspekter af faget – både hypnose delen og terapeut delen.

Nu går jeg så og overvejer hvordan jeg nu skal anvende denne nye kompetence. Om jeg bare skal bruge det i kombination med de sessioner jeg ellers tilbyder, hvor relevant eller jeg skal tilbyde egentlige hypnoterapi sessioner – og hvis det sidste – hvilke område(r) har jeg så lyst til / bedste kompetencer til at tilbyde sessoner indenfor. (vejledende oversigt over mulige sessioner findes her).

Link til hypnoseuddannelsen
Hypnose uddannelse

Check oversigten over sessioner senere, så har jeg nok fået lagt noget hypnose sessioner ind. Der kommer også noget tekst om hypnose og hvad det kan samt lidt om min indgangsvinkel til hvordan sessionerne bliver hos mig.

Du kan læse mere om den videre udvikling og hypnose på Hypnose & Mindfullness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.