Sessioner

Du får naturligvis,  lige præcis den session du har brug for.
For at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har lyst til at prøve, så har jeg lavet beskrivelser af nogle forskellige muligheder. Jeg er meget intuitiv og opmærksom på din krop og dine reaktioner, så sessionen vil forme sig, efter dine reaktioner. En session er ikke fastlåst til en af de listede muligheder – Det er din, som din lyst og dine behov er, og jeg hjælper gerne, med at finde det helt rigtige til dig.

bondage
Bondage – Model billede

Der er mange andre muligheder indenfor bdsm, massage og bondage – spørg!

Jeg tager imod både mænd, kvinder og par.
Det er muligt at få en aftale enten formiddag, eftermiddag eller aften. Jeg accepterer også enkelte aftaler i weekenden.
Hvis det ikke kan passe at komme til Aalborg, så kan jeg komme til dig/jer.

Det kan være grænseoverskridende at komme hos en fremmed – og blive bundet, være hjælpeløs, så du er velkommen til at tage en veninde/ven med. Du kan læse mere om hvad jeg gør for at gøre dig tryg her.

Alle sessioner starter med at vi snakker sammen, om dine forventninger og grænser samt afklarer spørgsmål. Du skal også føle dig tryg med mig og mærke stemningen.
Efter sessionen får du tid til at lande igen, i den virkelige verden. Der er tid ,til at evaluere  oplevelsen. Det sker, at reaktioner og tanker omkring oplevelsen, først kommer senere og så er du naturligvis velkommen til at kontakte mig. Vi snakker så fortroligt sammen og deler oplevelsen..

Diskression er en selvfølge.