Spicy massage

En spicy massage er en massage, hvor det ikke længere er det blide der er i fokus. Her bliver der taget fat – det må gerne gøre lidt ondt – på den gode måde . Der bliver anvendt forskellige rekvisitter, til at give dig forskellige sanse påvirkninger – reb, kulde, varme, fjer og mange andre sjove ting… Det er en massage,hvor jeg kommer rundt i hele kroppen.Der løsnes spændinger og der sættes gang i energien i kroppen. Du kommer også til at arbejde med dit åndedræt. Når jeg tager hårdere fat og bruger diverse rekvisitter, så bliver effekten naturligvis kraftigere, end en traditionel massage eller tantra massage – Der vil virkelig blive sat gang i energien, og din krop vil nyde det. Det virker stærkt forløsende, og du vil være afslappet og have det fantastisk i kroppen bagefter.

De kraftigere sansepåvirkninger, vil naturligvis også gøre det lettere for dig at give slip på dine tanker, planer og alt det andet der foregår oppe i hovedet.Du kommer ned i kroppen og nyder bare nuet. Der er ikke plads til andet end at mærke kroppen.

Før vi starter snakker vi naturligvis om, hvad der kan eller skal ske og om dine grænser.Så er vi  sikre på, at du får lige den gode oplevelse, du drømmer om. Uden at dine grænser bliver overskredet.

 

bondage
Bondage
Model billede