Salg af reb

jute reb
6mm jutereb af den type jeg sælger

Jeg bliver ofte spurgt om hvor man kan købe reb. Der er mange muligheder – på nettet – men der er det jo svært at mærke om rebet er at den karakter og kvalitet man ønsker.

Jeg har ofte reb af en god kvalitet jute som jeg sælger af. De er knap 6mm, fast spundet, men stadig bløde. Jeg behandler dem færdigt, så de er klar til brug. De er polerede, fnulder er brændt af, de har fået olie+rebpaste og der er tidselknob på enderne.

De reb som jeg selv bruger har jeg også nogle gange lidt liggende af. De er godt 6mm og er fremragende kvalitet, men desværre også tilsvarende dyre.

 

Andre steder at købe reb:

jutereb
6mm jute reb af den type jeg sælger (Nærbillede)

http://www.nawaya.jp (dem jeg bruger nu)

http://kinbaku-shop.com/ (meget smukt og fremragende reb. Dem har jeg brugt mange af)

http://www.bindme.nl  (gode reb, ikke så dyre)

http://www.esinem-rope.com  (mange forskellige ok reb, der er til at betale 🙂 (jeg anbefaler 6mm Osaka)

8 kommentarer på “Salg af reb

 1. Henrik

  Hej

  Hvad er din pris for 4 stk 6 mm færdigbehandlet rød jute?

  • Hej,
   Jeg laver normalt ikke farvede reb, men lige nu kan du være heldig: Jeg er lige ved at lave nogle røde reb – Egentligt til mig selv, men hvis du gerne vil have 4stk, så kan du godt få det. Prisen er 220kr pr stk og de er ca 8.3m

   • Ask

    Hej Lars jeg vil også gerne købe 4 røde reb hvis du stadig har.

   • Jeg har desværre ikke flere røde reb lige nu. Jeg laver måske nye røde reb en gang i efteråret

 2. Henrik

  Hej

  Jeg vil meget gerne købe 8 stk. jutereb á på godt 8 m stykket. Har du det på lager? (Har du 6 stk. så køber jeg 6)

  • Hej Henrik,
   Jeg har desværre ikke reb hjemme i øjeblikket, da jeg har været midt i en flytning. Jeg regner med at få reb hjem igen om ca en måned. Hvis du ikke kan vente, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi scot.dk, han sælger gode reb. (men jeg kan ikke love at han har reb hjemme pt, men det er dog sandsynligt.)

   Venligst
   Lars

 3. Tim

  Hej Lars
  Har du naturfarvet jutereb jeg kan købe og hvis ja hvad koster 6 stk. A ca. 8 m.
  Hilsen Tim

  • Hej,
   Jeg har desværre ingen reb hjemme lige nu. Der går ca en måned før jeg har reb hjemme igen. Jeg kan anbefale at kigge her: Esinem eller her: (Identiske med de reb jeg sælger når jeg har reb.)

   Venligst
   Lars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *