Med Lingam i centrum

Har du lyst til at undersøge dig og opmærksomhed i mødet med en anden, når rammen er, at det kun handler om sanselig berøring af lingam? 

I dette arrangement mødes mand og kvinde. Kom alene eller flere, der arbejdes ikke i faste par.

Hvordan bevæger du dig i det? Som mand? Som kvinde? Er det udfordrende? 

Der er i hvert fald mulighed for at undersøge det i dagens arrangement. Her er det mændene, der er stille, og skal møde kvinderne, der er de aktive omkring den sanselige berøring af lingam. Kvinderne roterer, mændene bliver på deres “sted”. 

Sandsynligvis er der flere tilmeldte mænd end kvinder. Så det kan give et konstant flow for kvinderne. Og en særlig mulighed for mændene i bare at være, uden at skulle noget, hvis der er pause i berøringen. 

Der er ikke undervisning, vi kan spejle hinanden, udveksle eller lade kreativiteten finde udtryk.

Detaljerne meldes ud, når vi er et hold. Det samme gør adressen. 

Det foregår lørdag d. 27okt kl 12-16 hos NediKroppen i Aalborg

Mænd har eget leje med (topmadras med lagen eller lignende) og kvinderne masser af olie (foretrukken mandel eller kokos) og håndsprit. Tag sarong eller lignende med til pauser, og mænd gerne et tæppe til at lægge over jer.

Er du i tvivl, så spørg i kommentar eller kontakt arrangør

Prisen er 70kr, (de 50 til lokale, de 20 til kaffe/the og evt) Tilmelding nødvendig: Send besked her. Tilmelding gælder, når betaling er sket. De returneres ikke, hvis du bliver forhindret, men naturligvis, hvis arrangementet aflyses.

Tilmelding senest 12. oktober.

Glæder mig til at høre fra dig!

 

4 kommentarer på “Med Lingam i centrum

 1. torben

  hej vil gerne melde mig til lingam arr. 27/10. er lige kommet hjem fra ferie håber ok….? har eksperimenteret med div intimmmassage….ps jeg ønsker også en tid til lingam alene med massør.jeg er 47 fitnesstrænet solbrun 184cm 85kg..jeg har ikke haft udløsning/ orgasme 4 mdr og 14 dage…..vil opnå orgasmen hos en proffesional tak. ps kender ung pige der ønsker lign massage…..hun vil gerne prøve når jeg har været der….. ang .pige 157cm 46kg tynd men også fitnesstrænet og hun er som sagt meget ung…. håber at høre fra dig idag tak

  • Hej Torben,
   Arrangementer er desværre aflyst pga for få tilmeldte kvinder. Jeg kan arrangere en mere privat oplevelse for dig (kender flere gode kvindelige massører) måske samtidig med at din pige får massage.

 2. torbeb

  hej undskyld sent svar…..åååh det lyder dejligt hvis du kan hjælpe mig……5 mdr.1/11 siden jeg sidst fik udl. / orgasme……tak fordi du vil hjælpe finde en dygtig lingam massør……ja det var en god ide med at pigen får massage samtidig med mig……hun vil helst masseres af mandlig massør…..vi tænkte på 2 -3 timers massage evt med en pause…..pigen er som sagt meget ung ( omkring 18 ) men vil gerne udforske grænser-så den mandlige massør kan forslå forskellige ting. hvis det er muligt at svare iafen ( ved det er sent ) er det godt…..

  • Hej Torben,

   Jeg skriver lige direkte pr mail med muligheder. De fleste massører vil kræve at pigen er over 18, da det jo er ret intimt.

   Venligst
   Lars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.