Tantrisk tema aften – Bevægelse

Velkommen til denne, den første af en række aftener med hvert sit tema indenfor den store tantriske verden.

Aftenens tema er bevægelse. Vi skal igennem øvelser blive bedre til at bevæge os, lade musikken bevæge dig, bevæge dig væk fra noget eller henimod noget. Mærke hvad kroppen vil og følge impulsen. Alle øvelser foregår påklædt, men det kan være en god idé at have let tøj på, som muliggør fri bevægelse.

Aftenen er åben for alle, og det kræver ingen forudgående kendskab til tantra eller andet at deltage. Af hensyn til planlægningen må man meget gerne tilmelde sig, enten på begivenheden på facebook eller på mail til lars@nedikroppen.dk. Tilmelding er dog ikke nødvendig, så det er OK bare at møde op.

Det forventes at alle tager ansvar for sig selv og respekterer andres grænser. Kom med et åbent sind, lyst og nysgerrighed.

Tidspunkt:
Onsdag d. 3.okt kl 19-22

Sted:
Spinderensvej 2, st
9000 Aalborg

Om:
Tantrisk tema aften er en tilbagevendende begivenhed, der afholdes hver 3.uge og fungerer som et fællesskab, hvor alle er velkommen til at være tovholder på en aften og sætte programmet, hvis man har noget på hjerte, man gerne vil dele eller debattere. Hver aften har et tema, som er den røde tråd for aftenen. Tantrisk Tema Aften afholdes i Aalborg en onsdag aften fra 19-22. Der vil være kaffe/te/frugt og det koster 50kr til kaffekassen at deltage.

Tema’erne for de enkelte aftener bestemmes af deltagernes interesser, og hvad de, som melder sig som tovholder, har på hjerte og lyst til at dele. Temaer kunne være krammeaften, intro til tantra, demo af massage, massageaften, bondage og tantra, debat aftener med emner som tantra og etik, -hvad er tantra?, mande&kvindegrupper, eller hvad der er interesse for, eller nogen byder ind med. Vi vil tilstræbe, at der veksles mellem temaer med øvelser, massage og debat.

Hvis du har spørgsmål, forslag eller andet, er du velkommen til at skrive.

Kontakt:
lars@nedikroppen.dk
https://www.facebook.com/larshaervig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.